Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

50 tips voor mindere tijden

9.95

Het gaat niet goed met Nederland. Maar, in tijden van nood leer je je vrienden kennen. En laat de fiscus nou zo'n vriend zijn waar je van op aan kunt.

Categorie:

Beschrijving

50 Tips voor mindere tijden – mr. S.F.J.J. Schenk en mr. P.L.F. Seegers – een makkelijk en eenvoudige manier om geld te besparen/verdienen –
Het gaat niet goed met Nederland. Maar, in tijden van nood leer je je vrienden kennen. En laat de fiscus nou zo’n vriend zijn waar je van op aan kunt. Speciale crisisafschrijving, langdurige dubbele renteaftrek voor degenen die met twee huizen zitten opgescheept en renteaftrek gedurende maximaal tien jaar op een aan de eigen woning overgehouden restschuld. En er is meer. Want in een groot aantal gevallen is de fiscus zelfs bereid om de beurs te trekken. Vaak met al langer bestaande maatregelen, die nu weer afgestoft worden of (tijdelijk) verruimd zijn. ‘Middeling’ kan een forse belastingteruggave opleveren voor degene die zijn of haar goedbetaalde baan verloor, en nu in de WW zit. De DGA die zijn BV kopje onder zag gaan en nu in loondienst werkt hoeft – als aan de regels wordt voldaan – vaak jaren geen inkomstenbelasting te betalen. En verliescompensatie verschaft rodecijfersschrijvende ondernemers instant liquiditeit. In de nieuwste druk van deze uitgave wordt in vijftig overzichtelijk gerangschikte tips gewezen op zeer concrete fiscale maatregelen die u helpen deze mindere tijden door te komen. Waarmee dit boek (letterlijk!) zijn gewicht in goud waard kan blijken te zijn.
Sylvester Schenk is directeur fiscale zaken van Flynth adviseurs en accountants. Ook is hij voorzitter van het Register Belastingadviseurs, met meer dan 7.000 leden de grootste fiscale beroepsvereniging van Nederland. Pieter Seegers is werkzaam bij de Belastingdienst. Hij heeft veel fiscale publicaties op zijn naam staan.

Extra informatie

Afmetingen 20 × 12.5 × 1 cm
Auteur

Pieter Seegers, Sylvester Schenk

ISBN

9789085163336

NUR

160 – Economie, recht en bedrijfskunde

Omvang (pagina's)

100

Uitvoering

Paperback

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “50 tips voor mindere tijden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *