Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

De mediamaker

17.95

Hoe zou de Nederlandse omroep eruit hebben gezien als het Verdrag van Straatsburg onrechtmatig zou zijn?

Categorie:

Beschrijving

Hoe zou de Nederlandse omroep eruit hebben gezien als het Verdrag van Straatsburg onrechtmatig zou zijn?

Herinnert u zich déze nog… nog… nog…

In de jaren ’70 luisterden miljoenen mensen op de radio naar popmuziek via piratenzenders als Radio Veronica en Radio Noordzee. De roman De mediamaker van radioman Rob Wilson speelt zich af in die periode, toen de piraten werkelijk geen zee te hoog ging om hun zender, legaal of desnoods illegaal, in de lucht te houden.

Veronica blijft – als u dat wilt!

De mediamaker is een sleutelroman, een liefdesverhaal en een thriller inéén. Een boek dat nostalgie opwekt naar radioromantiek die voorbij is, maar in de herinnering nog voortleeft. Advocaat Pieter van Geel en directeur Monique Kleijn van Radio Poseidon nemen het op tegen de Staat der Nederlanden die Poseidon wil verbieden. Een maas in de Antizeezenderwetgeving nekt de minister van CRM en zal het begin zijn van de commerciële omroep in Nederland.

OVER DE AUTEUR:

Rob Wilson (*1956) werkte als televisie- en radioman bij verschillende Hilversumse omroepen en bij RTV Utrecht. Nu leidt hij RW-Solutions.

Extra informatie

Auteur

Rob Wilson

ISBN

9789461550385

NUR

301 – Literaire roman, novelle

Omvang (pagina's)

224

Uitvoering

Paperback

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De mediamaker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *