Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

De prinsessen van Oranje, Amalia, Alexia en Ariane.

4.95

In de serie Kroonjuwelen. De prinsesjes Amalia, Alexia en Ariana mogen zich verheugen in een warme belangstelling van het Nederlandse volk. Temeer, daar hun ouders Willem-Alexander en Máxima hun privacy zo goed mogelijk afschermen, desnoods tot in de rechtszaal.

Categorie:

Beschrijving

In de serie Kroonjuwelen. De prinsesjes Amalia, Alexia en Ariana mogen zich verheugen in een warme belangstelling van het Nederlandse volk. Temeer, daar hun ouders Willem-Alexander en Máxima hun privacy zo goed mogelijk afschermen, desnoods tot in de rechtszaal. Uit dit kroonjuweel komen de drie prinsesjes naar voren als de kleine persoonlijkheden die ze ieder zijn, waarbij wat extra aandacht uitgaat naar de kroonprinses, Amalia. Drie beroemde meiden, zich welbewust van hun unieke positie in de Nederlandse samenleving. Koninklijk Huis-journaliste Justine Marcella, bekend van het tijdschrift Vorsten en diverse televisieprogramma’s, schildert op een liefdevolle maar niet sentimentele manier de jonge koninklijke levens aan het hof. Marcella interviewt de leden van het Koninklijk Huis met regelmaat, en reist ook mee met staatsbezoeken.

Extra informatie

Auteur

Justine Marcella

ISBN

9789085165019

NUR

698 Koningshuizen

Omvang (pagina's)

64

Uitvoering

Gebonden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De prinsessen van Oranje, Amalia, Alexia en Ariane.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *