Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Koning Willem-Alexander

4.95

In de serie Kroonjuwelen: ‘Posters van Lionel Richie en Kim Wilde hangen aan de muur, de deur is beplakt met stickers, op de stoel hangt een puber met op schoot zijn hond en in zijn handen de oorlogsroman De donkere kamer van Damokles van Willem Frederik Hermans… Op het eerste gezicht een gewone puber. Maar dat is Willem-Alexander allerminst.’

Categorie:

Beschrijving

In de serie Kroonjuwelen: ‘Posters van Lionel Richie en Kim Wilde hangen aan de muur, de deur is beplakt met stickers, op de stoel hangt een puber met op schoot zijn hond en in zijn handen de oorlogsroman De donkere kamer van Damokles van Willem Frederik Hermans… Op het eerste gezicht een gewone puber. Maar dat is Willem-Alexander allerminst.’ In dit Kroonjuweel wordt in een notendop het leven van koning Willem-Alexander geschetst door een goed ingevoerde auteur. Bekende en onbekende anecdotes geven een treffend beeld van onze huidige monarch. Justine Marcella – hoofdredacteur van het blad Vorsten – stelde dit kroonjuweel van Willem-Alexander samen en doet, gebaseerd op haar interviews met de leden van de koninklijke familie en de staatsbezoeken waarop ze meereisde, persoonlijk verslag van koninklijke hoogte- en dieptepunten.

Extra informatie

Auteur

Justine Marcella

ISBN

9789085165460

NUR

698 Koningshuizen

Omvang (pagina's)

64

Uitvoering

Gebonden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koning Willem-Alexander” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *