Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Lidewijde Paris – 365 dingen die je als boekenlezer wilt weten.

18.95

Lidewijde Paris schreef met 365 dingen die je als boekenlezer wilt weten een boek vol met allerlei heerlijks voor (aankomende) lezers: wetenswaardigheden over Nederlandse en internationale auteurs en romans worden afgewisseld met romans bij bijzondere data, moet genres, stromingen, begrippen, beroemde zinnen, met boekweetjes, met literaire prijzen.

Categorie:

Beschrijving

Lidewijde Paris schreef met 365 dingen die je als boekenlezer wilt weten een boek vol met allerlei heerlijks voor (aankomende) lezers: wetenswaardigheden over Nederlandse en internationale auteurs en romans worden afgewisseld met romans bij bijzondere data, moet genres, stromingen, begrippen, beroemde zinnen, met boekweetjes, met literaire prijzen. Niet alleen om van te genieten maar je wordt er ook nog wijzer van! Met voldoende ruimte voor eigen aantekeningen! Dit prachtig uitgevoerde hardcoverboek is ook nog eens blauw op snee gedrukt! Een prachtig cadeau om te krijgen en te geven!

Extra informatie

Auteur

Lidewijde Paris

Omvang (pagina's)

370

Uitvoering

Gebonden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lidewijde Paris – 365 dingen die je als boekenlezer wilt weten.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *