Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Lieve

17.95

Schuld en boete, dat zijn de voornaamste ingrediënten van de nieuwe roman Lieve van Margriet Kousen. Grote, zware thema’s die de schrijfster op toch veelal lichtvoetige wijze weet vorm te geven.

Categorie:

Beschrijving

Schuld en boete, dat zijn de voornaamste ingrediënten van de nieuwe roman Lieve van Margriet Kousen. Grote, zware thema’s die de schrijfster op toch veelal lichtvoetige wijze weet vorm te geven. Het verhaal speelt voor een deel in de benauwde na-oorlogse jaren, en is – helaas – van alle tijden. Een man die zijn handen niet thuis kan houden, een vrouw die wegkijkt, een kind dat voorgoed beschadigd raakt. De schrijfster neemt in de roman Lieve krachtig stelling tégen het tolereren van pedofilie, tegen wegkijkers, tegen een vereniging Martijn. Het onderwerp leeft op dit moment sterk in de Nederlandse literatuur, en Kousen levert met deze roman een belangrijke bijdrage.

Extra informatie

Auteur

Kousen, Margriet

ISBN

9789085164470

NUR

301 – Literaire roman, novelle

Omvang (pagina's)

160

Uitvoering

Paperback

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lieve” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *