Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Limburg in Beeld Harmonie- en fanfareorkesten

9.95

Categorie:

Beschrijving

De uitgave Limburg in beeld: harmonie- en fanfareorkesten geeft in woord, beeld én geluid een swingend, gepassioneerd en dynamisch beeld van de Limburgse blaasmuziek.

Met meer dan 300 foto’s, ingezonden door de vele enthousiaste leden van de talrijke blaasverenigingen die Limburg rijk is. Interviews met verschillende personen uit de Limburgse (blaas)muziekwereld én quotes van bekende Nederlanders, onder wie Hare Majesteit de Koningin, Camiel Eurlings, André Rieu, Karin Bloemen, Guido Dieteren, Romano Diederen, Ton van Reen, Hadewych Minis, e.a. maken dat u met deze fraaie uitgave een boek in handen hebt, dat op een zeer actuele en onderscheidende wijze laat zien én horen hoeveel plezier muziek kan brengen, hoe belangrijk muziek is voor de creatieve en emotionele ontwikkeling van kinderen, en welke rol muziek speelt in de hedendaagse Limburgse (volks)cultuur.

Limburg in beeld: harmonie- en fanfareorkesten is gemaakt dóór en vóór muzikanten uit de vele blaasmuziekverenigingen die Limburg rijk is.
Het ideale cadeau voor de komende feestdagen!

Extra informatie

Auteur

Schmitz, Geert

ISBN

9789085163824

NUR

660 – Muziek algemeen

Omvang (pagina's)

192

Uitvoering

Hardcover

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Limburg in Beeld Harmonie- en fanfareorkesten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *