Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Nederland waterland

16.95

De Waterschappen doen veel en goed werk voor alle inwoners van ons land. Nederland is een delta en dat wij hier bijna altijd met droge voeten kunnen wonen, werken en recreëren is eigenlijk een klein wonder.

Categorie:

Beschrijving

De Waterschappen doen veel en goed werk voor alle inwoners van ons land. Nederland is een delta en dat wij hier bijna altijd met droge voeten kunnen wonen, werken en recreëren is eigenlijk een klein wonder. Meer dan 11.000 mensen zijn daar dagelijks mee bezig. Wat ze daar allemaal voor moeten doen? Zeven dagen in de week, 24 uur per dag zijn mensen bezig met waterbeheer voor wonen, werken en recreatie. Het zorgdragen voor schoon drinkwater, het onderhouden van dijken en duinen, het beheren van vaarwegen, het zuiveren van rioolwater… Niet zo vreemd dat Nederland in het buitenland hierom wordt bewonderd. Aan de hand van interviews met mensen die dagelijks bezig zijn met de zorg voor het water in Nederland wordt een beeld geschetst van betrokken, professionele en enthousiaste ‘water-werkers’. Kortom: ontdek de wereld van de waterschappen in Nederland Waterland!
Auteur Arian Kuil neemt u mee in de wereld van De Waterschappen en toont u in woord en beeld welk (dapper) werk zij voor ons verzetten en hoe belangrijk het is, dat de Waterschappen ook na 2018 blijven voortbestaan.

Extra informatie

Afmetingen 24.6 × 16.9 × 1.4 cm
Auteur

Arian Kuil

ISBN

9789085163060

NUR

410 – Natuur populair algemeen

Omvang (pagina's)

144

Uitvoering

Gebonden, Hardcover

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nederland waterland” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *