Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

De opvoedachtbaan…over opvoeden en opgroeien…

17.95

Categorie:

Beschrijving

De opvoedachtbaan…over opvoeden en opgroeien – Krista Okma (hoofdtrainer opvoedprogramma ‘Triple P’) met illustraties van Harnen van Straaten, schrijver van het kinderboekwneekgeschenk 2013

In de Opdvoedachtbaan: Kinderen opvoeden en veilig laten opgroeien is een hele Kunst! Ben ik te streng of juist te gemakkelijk in de opvoeding van mijn kind? Hoe hou ik me staande als ouder in een bijzondere situatie? Wat als mijn kind zich niet volgens de standaard ontwikkelt of geboren wordt met een mentale of lichamelijke beperking? Een heleboel vragen en twijfels waar je als ouder dagelijks mee te maken hebt. In dit boek worden de vraagstukken van het ouder zijn van alle kanten belicht. Het boek staat boordevol tips en adviezen over een vooral positieve benadering van het kind.

Opvoeden moet niet gezien worden als een belasting voor de ouder maar als aangenaam en inspirerend. Zet de opvoedstress opzij en creëer een rustige en veilige omgeving voor ouder en kind. Enkele onderwerpen uit het boek: Maak een stappenplan; Ochtendspits en Avondspits, Top-10 Positief opvoeden, Samen sta je sterk, Tijd besparen en talloze checklisten.

Extra informatie

Auteur

Okma, Krista

ISBN

9789085162087

NUR

854 – Opvoeding van kinderen en jongeren

Omvang (pagina's)

96

Uitvoering

Hardcover

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De opvoedachtbaan…over opvoeden en opgroeien…” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *