Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Prinses der Nederlanden Beatrix

4.95

In de serie Kroonjuwelen. Openingen, onthullingen, vieringen, uitreikingen, ontvangsten – het is vijf jaar geleden dat koningin Beatrix haar ambt aflegde, maar als prinses levert ze nog altijd volop haar bijdrage aan de publieke zaak.

Categorie:

Beschrijving

In de serie Kroonjuwelen. Openingen, onthullingen, vieringen, uitreikingen, ontvangsten – het is vijf jaar geleden dat koningin Beatrix haar ambt aflegde, maar als prinses levert ze nog altijd volop haar bijdrage aan de publieke zaak. Typerend voor die altijd aan haar plichten voorrang gaf boven haar privé-leven. Haar toewijding heeft Beatrix geen populariteit opgeleverd. Daar streefde zij ook niet naar, zei zij altijd, maar binnenskamers verzuchtte ze wel eens: “Ik kan geen goed meer doen in dit land.”
Jutta Chorus is journalist. Zij schrijft twee keer per week een verslaggeverscolumn in de NRC. In 2002 kreeg zij de NDP-prijs voor dagbladjournalistiek.

Extra informatie

Auteur

Jutta Chorus

ISBN

9789085165132

NUR

698 Koningshuizen

Omvang (pagina's)

64

Uitvoering

Gebonden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prinses der Nederlanden Beatrix” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *