Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Retour afzender

19.95

Hoe zou de geschiedenis van Nederland verlopen zijn als Maurits in 1619 Johan van Oldenbarnevelt niet had laten onthoofden? In deze historische thriller geeft debutant André Plomp een hoogst originele uitleg van de zeventiende eeuwse ontwikkelingen in het Huis van Oranje.

Categorie:

Beschrijving

Hoe zou de geschiedenis van Nederland verlopen zijn als Maurits in 1619 Johan van Oldenbarnevelt niet had laten onthoofden? In deze historische thriller geeft debutant André Plomp een hoogst originele uitleg van de zeventiende eeuwse ontwikkelingen in het Huis van Oranje. Het verhaal speelt zich af in Delft en in Vlaanderen, gaat over een verborgen schilderij van Maurits en Van Oldenbarnevelt met een niet mis te verstane verwijzing naar rasbedrieger Reynaert de Vos, en loopt uiterst verrassend af. In een wat gedragen stijl die perfect past bij de beschreven periode schildert Plomp een intrigerende variant op de geschiedenis. André Plomp (Delft, 1947) maakte carrière bij verschillende internationale banken en maakte recent serieus werk van zijn hobby, het schrijven van een historische fictieve roman

Extra informatie

Auteur

Plomp, André

ISBN

9789461550316

NUR

330 – Spannende boeken algemeen

Omvang (pagina's)

400

Uitvoering

Paperback

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Retour afzender” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *