Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Tom Dumoulin, argeloos als een vlinder.

4.95

De serie 'Biografietsjes' is gewijd aan kopstukken uit de wielersport. Misschien moeten we hem de kopman van een nieuwe Gouden Generatie noemen. Of is dat te veel eer? Overdrijf maar liever niet bij Tom Dumoulin.

Categorie:

Beschrijving

De serie ‘Biografietsjes’ is gewijd aan kopstukken uit de wielersport. Misschien moeten we hem de kopman van een nieuwe Gouden Generatie noemen. Of is dat te veel eer? Overdrijf maar liever niet bij Tom Dumoulin. Hoewel deze Limburgse twintiger als profwielrenner momenteel op topsnelheid de wereld verovert met de ene na de andere indrukwekkende prestatie, walgt hij van heldenverering. Gouden Generatie? Omdat hij, maar ook Wout Poels, Steven Kruijswijk en Bauke Mollema plotseling lekker meedoen in de voorname koersen? Onzin. Ze fietsen gewoon hard, dat moet je niet groter maken dan het is. ‘Als je even wat minder goede resultaten hebt, barst de kritiek alweer los. Dus laten we maar normaal blijven doen,’ vindt Dumoulin. Vandaar dit bescheiden boek over een fietsende jongen uit Maastricht die soms écht niet in de gaten heeft hoe goed hij is. En zomaar de Giro wint. Argeloos als een vlinder.

Extra informatie

Auteur

Léon de Kort

ISBN

9789085165255

NUR

491, Sportbiografie

Omvang (pagina's)

96

Uitvoering

Gebonden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tom Dumoulin, argeloos als een vlinder.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *