Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

365 dingen die je als zzp’er moet weten. Scheurkalender 2019

14.95

Nederland telt inmiddels ruim 1 miljoen zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) en dat aantal blijft stijgen. As ook mensen worden meegeteld waarvoor zzp-schap een bijverdienste is, dan ligt dit aantal nog hoger.

Categorie:

Beschrijving

Nederland telt inmiddels ruim 1 miljoen zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) en dat aantal blijft stijgen. Als ook mensen worden meegeteld waarvoor zzp-schap een bijverdienste is, dan ligt dit aantal nog hoger. De groep zzp’ers is zeer divers en ze bevinden zich in allerlei sectoren en leeftijdsgroepen. De meerderheid is tussen de 35-55 jaar oud en het zijn voornamelijk mannen, maar de vrouwen zijn bezig met een opmars! De eerste stap van een zzp’er gaat natuurlijk naar de Kamer van Koophandel. Daar vind je alles over de wet, belastingen, zaken doen met of in andere landen, hoe een bedrijf over te nemen, welke bedrijfsvorm te kiezen, hoe een uurtarief te berekenen, rekeninghouden met de privacywetgeving – ook deze hele kalender staat bol van de weetjes en praktische adviezen. Het ideale cadeau voor de zzp’er(s) die iedereen wel kent, of voor de zzp’er aan zichzelf (wel het bonnetje bewaren!).

Extra informatie

Auteur

Bondt, Miriam de

ISBN

9789085165385

NUR

014 – Kalenders en verjaardagskalenders

Omvang (pagina's)

730

Uitvoering

Ingenaaid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “365 dingen die je als zzp’er moet weten. Scheurkalender 2019” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *